Označena slika

Ena stvar je dovoliti, da vas prijatelji označijo na fotografijah na Facebooku. Še vedno pa želite nadzirati, kdo vas označuje na katerih fotografijah. Nova funkcija v prenovljenem nadzoru zasebnosti Facebooka vam omogoča, da naredite prav to. Če ste omogočeni, če ste na fotografiji označeni, boste prejeli obvestilo, da boste odobrili oznako.

V zgornjem desnem kotu svojega profila kliknite puščico DOL. Izberite Nastavitve zasebnosti.

Nastavitve zasebnosti

Nato se na strani z nastavitvami zasebnosti pomaknite navzdol do tega, kako delujejo oznake. Pritisnite Urejanje nastavitev.

Kako delujejo oznake

Nato pri pregledu oznak izklopite nastavitev na Izklopljeno.

Pregled oznak

Odpre se okno Pregledovanje oznak. Kliknite spustni meni in izberite Omogočeno. Nastavitve se samodejno shranijo. Udari nazaj.

Pregled oznak

Zdaj ste spet pri oknu Kako delujejo oznake. Kliknite Končano.

Kako delujejo oznake

To je to. Če sledite tem korakom, boste imeli dodaten nadzor nad tem, kdo vas označi na fotografijah. Pomembno je.